Vraćaju se The Black Crowes

Braća Robinson zakopala su ratnu sjekiru. The Black Crowes 2020. godine kreću na turneju u čast 30. godina od objave albuma ‘Shake Your Money Maker’, kojeg će na toj turneji izvoditi u cijelosti.

The Black Crowes ‘Shake Your Money Maker’

Chris i Rich Robinson su nakon šest godina upogonili najznačajniji southern rock bend iz devedesetih – The Black Crowes, koji iduće godine kreće na veliku obljetničku “Shake Your Money Maker” turneju koja će uključivati 46 koncerata, zasad samo, na matičnom američkom terenu.

Sve je započelo sinoć malim intimnim koncertom u njujorškom Bowery Ballroomu.

“Mislim da će ljudi po prvi put čuti čiste Crowese. Nema jamminga. Mislim da će to ponovno uspostaviti vezu s nekim ljudima koji su nas izgubili po putu zbog svih sranja koja smo radili”, rekao je Chris Robinson za Rolling Stone.

Svađa između dva brata postala je slavna kao i njihova glazba, zaključuju u Rolling Stoneu, a o izmirenju je Rick Robinson kazao: “Nitko nije ovdje da bi ispao seronja. Mi volimo ovu glazbu. Mi smo glazbenici. Mi smo braća. Volimo se međusobno. Ovo sad je puno zdravije mjesto za nas.”

Objavljen u veljači 1990. debitantski album “Shake Your Money Maker” izbio je na četvrto mjesto Billboardove ljestvice, dok su singlovi “Jealous Again,” “Hard to Handle,” “She Talks to Angels” i “Seeing Things” redovno završavali na Top 10 mainstream rock ljestvica. Sve to je otvorilo prostora narednom albumu The Black Crowesa “The Southern Harmony and Musical Companion” koji je po izlasku 1992. također zasjeo na vrh Billboardove Top 200 ljestvice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X