William Control predgrupa Combichristu u Tvornici kulture

Ranije najavljeni nastup industrial razbijača Combichrist polako prerasta u vrhunski klupski spektakl. Poznati američki sastav William Control potvrđen je kao ekskluzivna predgrupa za koncert koji će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture u subotu 15. studenog.

William Control

Na ovaj način gostovanje starih znanaca domaće publike dobiva na dodatnoj težini i predstavlja poslasticu za svakog fana alternativne glazbe. Tome u prilog svakako ide i činjenica da se radi o jedinom koncertu u široj regiji.

William Control je alternativni elektronski projekt Williama Francisa, glazbenika s trenutačnom adresom u američkom gradu Seattleu. Iako se radi o sastavu pokrenutom 2008. godine, William nije nepoznat široj publici – moderni emo punk sastav Aiden već je proslavio gore spomenutog frontmena. U obzir svakako treba uzeti da William Control ipak posjeduje posve drugačiji zvučni obrazac – mnogo mračniji i orijentiran ka synthpop vodama.

Ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 145 kuna mogu kupiti u gradu Zagrebu i to na sljedećim prodajnim mjestima – Octopus Studio (Gundulićeva 37), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13). Ulaznice su također dostupne i u Rijeci, točnije Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Svi zainteresirani izvan navedenih gradova karte mogu naručiti putem adrese [email protected]

Detaljne informacije o kupnji VIP ulaznica dostupne su na sljedećoj internet stranici – www.combichrist.com/pizza. Cijena iznosi 75 eura.

Saznajte više: Combichrist u Tvornici kulture

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X