William Control predgrupa Combichristu u Tvornici kulture

Ranije najavljeni nastup industrial razbijača Combichrist polako prerasta u vrhunski klupski spektakl. Poznati američki sastav William Control potvrđen je kao ekskluzivna predgrupa za koncert koji će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture u subotu 15. studenog.

William Control

Na ovaj način gostovanje starih znanaca domaće publike dobiva na dodatnoj težini i predstavlja poslasticu za svakog fana alternativne glazbe. Tome u prilog svakako ide i činjenica da se radi o jedinom koncertu u široj regiji.

William Control je alternativni elektronski projekt Williama Francisa, glazbenika s trenutačnom adresom u američkom gradu Seattleu. Iako se radi o sastavu pokrenutom 2008. godine, William nije nepoznat široj publici – moderni emo punk sastav Aiden već je proslavio gore spomenutog frontmena. U obzir svakako treba uzeti da William Control ipak posjeduje posve drugačiji zvučni obrazac – mnogo mračniji i orijentiran ka synthpop vodama.

Ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 145 kuna mogu kupiti u gradu Zagrebu i to na sljedećim prodajnim mjestima – Octopus Studio (Gundulićeva 37), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13). Ulaznice su također dostupne i u Rijeci, točnije Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Svi zainteresirani izvan navedenih gradova karte mogu naručiti putem adrese [email protected]

Detaljne informacije o kupnji VIP ulaznica dostupne su na sljedećoj internet stranici – www.combichrist.com/pizza. Cijena iznosi 75 eura.

Saznajte više: Combichrist u Tvornici kulture

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X