Wiz Khalifa dijelio marihuanu paparazzijima

Reper Wiz Khalifa poznat po uhićenjima zbog posjedovanja marihuane nastavlja s provokacijama američkih vlasti.

Wiz Khalifa (Foto: Wikipedia)
Wiz Khalifa (Foto: Wikipedia)

Cameron Jibril Thomaz poznatiji pod umjetničkim imenom Wiz Khalifa okružen paparazzijima dok je sjedio u svom automobilu nije reagirao na način kako obično reagiraju slavne osobe. Reper je uz to snimljen sa nemalom količinom marihuane u vrećici, koju je u jednom trenutku počeo dijeliti snimateljima koji su ga okružili i koji su naravno prihvatili njegov poklon.

Inače, Wiz Khalifa je po prvi put bio uhićen 9. studenog 2010. godine zbog posjedovanja šezdeset grama marihuane koju je policija pronašla u njegovom autobusu za turneju. Uhićen je poslije koncerta kojeg je imao na sveučilištu East Carolina u Greenvilleu, Sjevernoj Karolini. Istog dana je glasnogovornik zatvora u okrugu Pitt za MTV News izjavio da je Wiz Khalifa uhićen oko 1:30, te pušten oko 8:00 sati uz jamčevinu od 300.000 dolara. Drugi put, 21. travnja 2012. godine u Nashvilleu, Tennesseeju, Wiz Khalifa je izbjegao uhićenje bacivši marihuanu kroz prozor svoje hotelske sobe prije nego što je policija ušla. Iste godine, 1. svibnja Khalifa je uhićen u okružju Forsyth u Sjevernoj Karolini nakon koncerta u Winston-Salemu. U pretrazi autobusa, policija je pronašla jedanaest grama marihuane, te je Wiz dobio poziv na sud.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X