‘Wonderful Wonderful’ – peti album Killersa ugledao svjetlo dana

Najavljeno pjesmama ‘The Man’, ‘Run For Cover’, ‘Some Kind Of Love’ te istoimenom ‘Wonderful Wonderful’, novo studijsko izdanje dostupno u Hrvatskoj, u digitalnom obliku.

The Killers 'Wonderful Wonderful'
The Killers ‘Wonderful Wonderful’

Novo, peto po redu, studijsko izdanje „Wonderful Wonderful“ snimano je u studijima u Los Angelesu i Las Vegasu, a nasljeđuje album „Battle Born“ iz 2012. godine.

Kada su krenuli snimati svoj peti album, The Killers su odlučili da ne žele stvarati samo glazbu koja će biti pristupačna radiju, već žele glazbu koja je u skladu s njihovim godinama. Studijski album „Wonderful Wonderful“ pravi je pokazatelj gdje se bend trenutno nalazi, a u tome im je pripomogao i Mark Knopfler, koji gostuje na pjesmi „Have All the Songs Been Written“.

Produkcijom izdanja pozabavio se Jacknife Lee, uz kojeg je bend uspio isporučiti nešto drugačiji, progresivniji zvuk, što smo imali prilike čuti već na najavnom singlu „The Man“. „Gurao nas je u svim smjerovima. Katkad je glazbu, i emocije iza nje, teško opisati. On to jako dobro radi.“ – Brandon Flowers o producentu izdanja.

Bubnjar benda Vannucci o Jacknife Lee-u kaže; „On vidi širu sliku. Radili smo i s drugim ljudima, koji su možda stručniji u određenom segmentu, ali svojim duhovnim pristupom – Lee razumije bend i što trebamo postići u stvaranju ovog izdanja“.

Jedan od najvećih bendova današnjice, The Killers, drugi dio godine proveo je nastupajući na brojnim svjetskim festivalima. Bend je između ostalog nastupio na festivalu Lollapalooza u Chicagu, te na EXIT festivalu u Novom Sadu, a uskoro ih očekuje i nastup na Voodoo festivalu u New Orleansu.

„Wonderful Wonderful“ popis pjesama:

01. Wonderful Wonderful
02. The Man
03. Rut
04. Life to Come
05. Run for Cover
06. Tyson vs. Douglas
07. Some Kind of Love
08. Out of My Mind
09. The Calling
10. Have All the Songs Been Written
+ deluxe verzija:
11. Money On Straight
12. The Man (Jacques Lu Cont Remix)
13. The Man (Duke Dumont Remix)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X