Yeah Yeah Yeahs najavljuju novi album ‘Cool It Down’

Objavili su singl ‘Spitting Off the Edge of the World’ na kojem gostuje Perfume Genius.

Yeah Yeah Yeahs (foto: David Black)

Nakon što su nagovijestili svoju prvu novu glazbu u više od devet godina, Yeah Yeah Yeahs su se službeno vratili sa singlom s nadolazećeg albuma. Karen O, Nick Zinner i Brian Chase najavljuju svoj peti studijski album, “Cool It Down”, koji će biti objavljen 30. rujna.

Kako bi istaknuli ove vijesti, bend je podijelio uvodnu od osam pjesama i prvi singl s ploče, “Spitting Off the Edge of the World” na kojoj gostuje Perfume Genius, a čiji tekst razmatra stanje okoliša i potrebu za iskrenošću o šteti koju činimo Zemlji. Karen objašnjava: “Vidim mlađe generacije kako stoje na rubu provalije suočavajući se s onim što dolazi s ljutnjom i prkosom.”

“Svima koji ste čekali, dragi naši obožavatelji, hvala vam, pisanje ovih pjesama došlo je s popriličnom dozom jeze, suza i euforije kada se bol povuče i otkrije istina. Ne moram ni pričati koliko smo toga prošli u zadnjih devet godina od naše posljednje ploče, jer i vi ste to prošli. Nadamo se da ćete doživjeti osjećaje iz glazbe koju smo napravili. Nema bježanja od osjećaja ili odustajanja od onoga što nas sve obuzima ovih dana”, kaže Karen O, dodajući da je naslov ploče “Cool It Down” preuzet iz manje poznate pjesme Velvet Undergrounda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X