Yeah Yeah Yeahs nakon devet godina objavili novi album ‘Cool It Down’

Dugo iščekivani novi album grupe The Yeah Yeah Yeahs konačno je stigao. Devet godina nakon objave posljednjeg albuma, bend se vratio sa svojim petim studijskim uratkom ‘Cool It Down’ objavljen za Secretly Canadian.

Yeah Yeah Yeahs ‘Cool It Down’

Nakon gotovo desetljeća duge pauze, trio koji je u New Yorku ranih 2000-ih uzbudljivo oživio rock, objavio je “Cool It Down”, “ekspanzivni album koji se usuđuje zamisliti hrabru, svježu budućnost”, kako je to nedavno naveo The New York Times. Yeah Yeah Yeahs udružio je snage s producentima Daveom Sitekom, Justinom Raisenom i Andrewom Wyattom, te sa Shawnom Everettom koji je miksao album na kojem se nalazi osam novih pjesama.

“Glazba je bila slamka spasa za mene, Nicka (Zinnera) i Briana (Chase) u posljednju 21 godinu, kao i za mnoge druge. To je sigurno utočište za velike emocije. Dakle, 2021. kada smo ponovno mogli biti zajedno, sva radost, bol i najdublja zahvalnost za glazbu izlijevali su se iz naših srca pjesmu za pjesmom”, izjavila je ovom prilikom pjevačica Karen O.

Potom je nastavila: “U mnogim pjesmama na ovoj ploči, dajemo glas osjećajima koje želim čuti kako mi se reflektiraju u glazbi. Konfrontirajuće je, emotivno je i bavi se stvarima koje nitko ne želi gledati. Kao umjetnik, postoji odgovornost za to. Znam kad osjetim da mi se to odražava, tako sam zahvalan, jer se zbog toga osjećam manje ludo i manje sam sama na svijetu. Tamo sam gdje vlada glazba. Ova ploča je bila prilika da iskoristimo tu supermoć. Čini se da ova ploča ima drugačiju vrstu hitnosti. ‘Cool it Down’ je sada vani i na mnogo je načina naše ljubavno pismo vama koji ste čekali ovdje i vama koji ste nas upravo pronašli. Tako smo sretni što smo se vratili! Da! Ova beba je vani! Čekaj! Oni te ne vole kao mi!”

“Cool It Down” popis pjesma:

Spitting Off the Edge of the World feat. Perfume Genius
Lovebomb
Wolf
Fleez
Burning
Blacktop
Different Today
Mars

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X