Za novu pjesmu ‘Organ’, dRUMELODY snimio spot pod nazivom ‘Kritika za opstanak’

Pjesma ‘Organ’ rezultat je produkcijskog eksperimenta mnoštva novih robotiziranih glasova izmiksanih sa otpjevanim starim glasovima velikih zvijezda, od kojih je i jedan i glas Stevena Tylera, pjevača Aerosmith.

Drumelody ‘Organ / Kritika za opstanak’

Nova pjesma „Organ“ dRUMELODY ne ostavlja vas ravnodušnim.U kombinaciji s glazbenim spotom sva čula uživaju, ali ipak na jedan poseban način, sav taj ambijent kojim je obojeno naše okruženje, ne donosi ništa drugo nego borbu za opstanak.

“Da li je smo se ikad zapitali koji su svi izazovi u borbi za opstanak, pogotovo naših žena, u kakvim uvjetima i sa kakvim profilima ljudi se susreću. Imamo li osjećaj, jesmo li spremni na kritiku ili smo osuđeni da se svim sredstvima borimo za opstanak”, izjavljuje Berin Tuzlić koji stoji iza projekta dRUMELODY.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X