Zagrebački koncert Mudhoney usklađen s koncertom Johnnyja Marra

Pored toga mjesec dana prije trećeg dolaska u Zagreb, koncertom kojim će obilježiti 30 godina djelovanja, poznate su predgrupe koje će nastupiti prije grunge legendi Mudhoney. Please The Trees iz Češke i dno. iz Zagreba nastupaju 24. studenog u Močvari.

Mudhoney (Foto: Emily Rieman)

Koncert dno., Please The Trees i Mudhoney zakazan je 24. studeni, a kao što je poznato taj se dan u Laubi također održava Yammatovo 4 na kojem gostuje Johnny Marr, gitarist nekadašnjih The Smithsa. Kako je interes za oba koncerta jako velik, satnica će biti tako složena, i na vrijeme objavljena, da oni koji žele mogu stići i u Laubu i u Močvaru, a oni koji odaberu samo Močvaru imat će priliku uživati u nastupu triju odličnih bendova.

Na cijeloj europskoj turneji Mudhoney prate češki indie rockeri Please The Trees, koji sviraju pod utjecajem Arcade Firea i Grizzly Beara, a već smo ih imali prilike gledati u Zagrebu 2015. godine prije Two Gallants koncerta.

dno. iz Zagreba relativno je novi bend, osnovan 2014. godine, ali njegovi članovi aktivno su prisutni na underground i alternativnoj sceni još od početka 90-ih godina, a svirali su u mnogim punk-rock i hardcore bendovima.

Možda će tvrdnja da je odlazak na koncert grupe Mudhoney obavezna glazbena lektira za svakog ozbiljnijeg štovatelja rock’n’rolla nekom zvučati pretenciozno, ali neosporna je činjenica da su upravo Mudhoney gradili temelje glazbene scene koja će početkom devedesetih rock’n’roll vratiti na vrhove glazbenih ljestvica i omogućiti da iznova zavlada glazbenim mainstreamom, stoga požurite po ulaznice jer im je broj ograničen na 500.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13), na ulazu će biti 150 kuna, a dostupne su i preko njihovih web shopova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X