Zagrebački koncert Petera Gabriela seli se u Beograd

Najavljivani zagrebački koncert Petera Gabriela preseljen je u beogradsku Kombank Arenu. Svi koji su kupili karte u ovom trenutku mogu birati između izdvajanja dodatnih troškova puta u Beograd 5. listopada ili biti u neizvjesnosti da će im novac od ulaznica biti vraćen, jer taj dio priče još uvijek nije riješen.

Peter Gabriel (Petergabriel.com)

“Obaviješteni smo da zagrebački koncertni promotor više nije u poslu. Stoga je naš promotor Live Nation bio prisiljen pronaći alternativnu lokaciju u Kombank Areni u Beogradu gdje će se koncert Petera Gabriela održati isti dan“, obavijest je na službenoj stranici Petera Gabriela povodom iznenadnog preseljenja koncerta iz Zagreba u Beograd 5. listopada.

Sustav Eventim koji je prodaje ulaznice za isti koncert također navodi kako je do toga došlo zbog nesolventnosti promotora tj. Adria Entertainmenta, koji je podsjećamo organizirao prošli mjesec koncert Robbieja Williamsa na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

No na službenim stranicama Eventim još uvijek prodaje ulaznice za koncert Petera Gabriela uz informaciju kako će isti biti održan u Areni Zagreb.

Oni koji su kupili ulaznice za koncert i žele ići u Beograd moraju ih zamijeniti s novima za Kombank Arenu i to mogu učiniti od ponedjeljka 9. rujna, zaključno s 23. rujnom u poslovnice Eventima (Jurišićeva 2a – pon-pet 10-20h / sub 10-14h i Arena Centar / Lanište 32 – pon-sub: 10-21 / ned: 09-21). Eventim neće vraćati novac od ulaznica onima koji odustanu od odlaska u Beograd, uz objašnjenje kako je novac od prodanih ulaznica već proslijeđen Adria Entertaintmentu, te da će potraživanja morati potražiti direktno od promotora.

Do objavljivanja ove vijesti promotor Adria Entertainment još uvijek nije izašao sa službenim priopćenjem.

Adria Entertainment (odnosno nekadašnja Lupa) bio je organizator najvećih koncertnih događanja u Hrvatskoj posljednjih godina (Red Hot Chili Peppers, Metallica, Robbie Williams, Bon Jovi, Lady Gaga, Beyonce…). Ako je izašao iz posla zbog nesolventnosti, vrlo je lako moguće kako je era dolazaka velikih glazbenih imena, prvenstveno u Arenu Zagreb, završena. Bar kad je riječ o domaćoj organizaciji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X