Zagrebački Radio Student slavi 18 godina

Angažirana punoljetnost zagrebačkog radija proslavit će se nizom aktvnosti, serijom koncerata, ali i pokretanjem osvježene web stranice. Priključite se proslavi 18 godina Radio Studenta, a sve pratite na 100,5 MHz ili na radiostudent.hr.

18 godina Radio studenta

Mladi duh radijskog etera Zagreba, Radio Student, vraća se i ove akademske godine u vaše uši i kreće sa sezonom 2014./2015., a u novi ciklus emitiranja ulazi u punoljetnosti, slaveći 18 godina.

Od početka, 31. listopada davne 1996. godine, Radio Student je uvijek angažirano služio općem dobru, promicao vrijednosti civilnog društva, informirao, educirao i posvetio eter promociji dobre glazbe, a u 18 godina je postao cijenjena radijska postaja, pa tako Radio Student s 5,8% slušanosti spada među 10 najslušanijih postaja u Zagrebu. Sve to ne bi bilo moguće bez preko 100 volontera koji surađuju na 44 emisije kreirajući program nekomercijalnog radija koji nije za svakoga.

Medij koji razmišlja izvan okvira svakako je osvježenje za uši, ali svježi pogled možete baciti i na novu web stranicu www.radiostudent.hr koji promiče radijske vrijednosti u pisanom tragu i svom zasebnom medijskom životu.

Novo ruho radijske stranice nudi gledanje programa Radio Studenta i to putem dvije HD kamere koje emitiraju program iz studija i režije, preslušavanje propuštenih emisija putem podcasta, a možete i pratiti što trenutno svira u eteru, čitati komentare urednika emisija, pratiti vijesti vezane za sam program Radio Studenta te će biti omogućena i opcija preuzimanja playlisti emitirane glazbe na 100,5 MHz-a, jer ste vi to najčešće tražili.

Sve se to događa u sklopu slavlja punoljetnosti radija koji je pripremio maratonsku proslavu po cijelom Zagrebu kroz naredne mjesece. Serija koncerata kojim se slavi rođendan Radio Studenta dokaz je koliko podrške uživa ovaj radio koji nije za svakoga, ali je poznat svima, a obljetnici su se priključili mnogi zagrebački organizatori koji su u Radio Studentu prepoznali vrijednog medijskog partnera.

30.10. Diskodelija + Orvel / Klub
31.10. Radost + Ćudnoređe / Klub
07.11. Merchandise / Močvara
08.11. Stank (RS) – DJ EXPO / Masters
08.11. Nothing / Močvara
24.11. Laetitia Sadier / Močvara
25.11. Sage Francis / Močvara
13.11. Ti + Dojo + Nadja / Klub
18.11. GBH + Bastards On The Parade + Eskodus + Abergaz / Vintage Industrial Bar
19.11. Madball + .upset + Last Hope / Vintage Industrial Bar
20.11. Narednik Lobanja i Vod Smrti + Mburns + Overpower / Vintage Industrial Bar
21.11. Đubrivo + Mrtvi Petak /Vintage Industrial Bar
22.11. Radio Clash + What’s On Tv, Mama? /Vintage Industrial Bar
27.11. Nikki Louder + Rusti / Klub
05.12. Sonic Bullets Festival: The Bambi Molesters / C.Eckman + My Buddy Moose + B And The Bops + The Flaming Sideburns / Tvornica Kulture
06.12. Pips, Chips & Videoclips / Dom Sportova
13.12. Središnja rođendanska proslava Radio Studenta
19.12. Seven That Spells / Tvornica Kulture

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X