Zajedno u plesnoj utopiji novog singla Cure i Dečka

Cura i Dečko, dvojac poznat po 24-satnom jamu bez spavanja, ovog puta iznenađuju novom razinom audio i video produkcije novog singla ‘Zajedno’.

Cura i Dečko ‘Zajedno’

Svoj su singl predstavili koncertom za odabranu publiku na krovu zagrebačke Uranije, u sklopu programa “High On Music”.

Gosti na promociji bili su bliski suradnici, njihovi bližnji i nekoliko fanova. Čim su Cura i Dečko zasvirali svoje plesne beatove, publika se opustila i zaplesala. Nakon koncerta, na Uranijinom su platnu svi zajedno pogledali spot, prije čega je Cura (Vanesa Petrac), producentica spota, održala dirljiv, neslužbeni govor zahvale svim suradnicima.

Cura i Dečko su glazbeno-zaljubljeni par, Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Zajedno žive i sviraju, a svojim sintevima i loopovima uživo stvaraju elektro-bajkovitu plesnu utopiju; punu ljubavi, tijela i smijeha. Povezivanje s publikom kroz glazbu započeli su prije pet godina hrvatskim ethnom i sevdahom, od kad konstantno transformiraju svoj zvuk, usmjeravajući se na plesnu glazbu.ž

”Početak pjesme Zajedno i refren nastali su ljetos na koncertu ispred Bookse, reflektirali smo se na izolaciju i potres tj. sve ono što smo proživjeli i još proživljavamo. Vrtjeli smo ga na gitari pjevajući, i primijetili da se odlično utapa u syntheve te na to dodali žive stihove nastale u jamovima s dragom ekipom. Producenta Marka Horvata upoznali smo kroz jamanje i razgovor, konačno smo prestali razmišljati i prepustili se čaroliji MHZ studija i zajedno dovršili ovaj singl! Singl je sjedinio jedinstvenu arhitekturu lokacije i ples u pomičnu skulpturu. Redatelj, snimatelj i montažer video spota, Timy Šarec, uz Vanesu je koncept pretvorio u djelo izraženih detalja”, poručuju Cura i Dečko.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X