Zajedno u plesnoj utopiji novog singla Cure i Dečka

Cura i Dečko, dvojac poznat po 24-satnom jamu bez spavanja, ovog puta iznenađuju novom razinom audio i video produkcije novog singla ‘Zajedno’.

Cura i Dečko ‘Zajedno’

Svoj su singl predstavili koncertom za odabranu publiku na krovu zagrebačke Uranije, u sklopu programa “High On Music”.

Gosti na promociji bili su bliski suradnici, njihovi bližnji i nekoliko fanova. Čim su Cura i Dečko zasvirali svoje plesne beatove, publika se opustila i zaplesala. Nakon koncerta, na Uranijinom su platnu svi zajedno pogledali spot, prije čega je Cura (Vanesa Petrac), producentica spota, održala dirljiv, neslužbeni govor zahvale svim suradnicima.

Cura i Dečko su glazbeno-zaljubljeni par, Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Zajedno žive i sviraju, a svojim sintevima i loopovima uživo stvaraju elektro-bajkovitu plesnu utopiju; punu ljubavi, tijela i smijeha. Povezivanje s publikom kroz glazbu započeli su prije pet godina hrvatskim ethnom i sevdahom, od kad konstantno transformiraju svoj zvuk, usmjeravajući se na plesnu glazbu.ž

”Početak pjesme Zajedno i refren nastali su ljetos na koncertu ispred Bookse, reflektirali smo se na izolaciju i potres tj. sve ono što smo proživjeli i još proživljavamo. Vrtjeli smo ga na gitari pjevajući, i primijetili da se odlično utapa u syntheve te na to dodali žive stihove nastale u jamovima s dragom ekipom. Producenta Marka Horvata upoznali smo kroz jamanje i razgovor, konačno smo prestali razmišljati i prepustili se čaroliji MHZ studija i zajedno dovršili ovaj singl! Singl je sjedinio jedinstvenu arhitekturu lokacije i ples u pomičnu skulpturu. Redatelj, snimatelj i montažer video spota, Timy Šarec, uz Vanesu je koncept pretvorio u djelo izraženih detalja”, poručuju Cura i Dečko.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X