Barbara Munjas objavila novi singl ‘Like I Wanted’

Barbara Munjas nakon singlova ‘Gone Back’ i ‘Laž na laž’ predstavlja svoj novi singl ‘Like I Wanted’.

Barbara Munjas (Foto: Nora Vrsalović)

“Muzika mi služi da bih se veselila i rekla što god poželim, bila to zabrinutost, čista radost, ljubav, neka priča ili nešto između, a povrh svega muzika mi pruža osjećaj slobode u bivanju onoga što jesam i izražavanju svojih osjećaja”, otkrila je Barbara.

Tu slobodu da u glazbi bude i izrazi što god poželi, Barbara je pretočila u novu pjesmu. Iako pjesma za Barbaru ima posebno značenje, ona želi zadržati dozu mističnosti te dopustiti slušatelju da u njoj sam pronađe značenje.

Na pjesmi je sudjelovao Barbarin već dobro uhodani tim: “Što se mog malog-velikog tima tiče i ovog puta bubnjeve je odsvirao Goran Salvi, a osim gitare (koju sam odsvirala ja) sve ostale instrumente je odsvirao Alen Bernobić koji je ujedno zaslužan za aranžman, miks i produkciju, dok je Marko Kalčić napravio master. Hvala im što su i ovog puta unijeli dio sebe u pjesmu i dodatno je oplemenili!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X