Započinje snimanje biopica o Amy Winehouse

Kako izvještava Guardian, snimanje novog biopica o Amy Winehouse započeti će već početkom sljedeće godine, nakon što je, nagađa se, predprodukcijska faza filma već završena ili se, makar, privodi svome kraju.

  • 7
    Shares
Amy Winehouse (Foto: Alex Lake/ Universal Music)

Kako bi se izbjegle situacije sa dokumentarcem Amy koji je, uzgred budi rečeno, osvojio Oscara ali ga je obitelj tragično preminule pjevačice snažno popljuvala, producenti su, u ovom projektu, Winehouse obitelji dali status izvršnih producenata filma.

U produkciji se nalaze još Alison Owen, majka Lily Allen, koja predstavlja Monumental Pictures s glavnom producenticom Debrom Hayward. Scenarij za iščekivani biopic potpisuje Geoff Dean koji je radio na relativnim “rom-com” uspješnicama poput “Kinky Boots” ili “It’s A Boy Girl Thing”.

Svi prihodi od filma slijevati će se u Amy Winehouse fondaciju koja, između ostalog, pomaže i donira institucijama i humanitarnim ogranizacijama za borbu protiv ovisnosti o drogama.

Fondacija je nedavno najavila i hologramsku turneju Amy Winehouse koja je zakazana za 2019. godinu i na kojoj bi “hologramska zvijezda” trebala izvoditi koncerte u trajanju od 75 do 110 minuta.”

Podsjećamo, novi dokumentarac o Amy Winehouse, “Back To Black”, stiže naredni mjesec.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X