Zavirite u Taylor-Verse – jedinstveni svijet globalne pop ikone Taylor Swift u novoj knjizi

Ilustrirano putovanje o događajima u životu kantautorice uz koje se razvijao njezin glazbeni izričaj.

‘U Taylor-Verseu: sve se vrti oko Taylor Swift’ (foto: Igor Maračić / Rockmark)

Taylor Swift, pjevačica, autorica i ikona pop kulture, jedna je od najutjecajnijih i najuspješnijih glazbenica današnjice. Sa svojom izuzetnom sposobnošću da piše pjesme koje odražavaju životne priče i emocije, poznata je po prepoznatljivom stilu i iskrenosti u tekstovima.

U vrijeme održavanja njene velike europske turneje kojom ova globalna pop-senzacija postavlja nove rekorde, Rockmark predstavlja knjigu koja otkriva sve tajne njenog kantautorskog procesa. Naslov “U Taylor-Verseu: sve se vrti oko Taylor Swift” autorice Satu Hämeenaho-Fox izdanje je koje na više od 260 stranica crteža i citata prati stvaralačko putovanje slavne glazbenice, kroz priče o pisanju dirljivih stihova, osobnim iskustvima, glazbenim uzorima i utjecajima te odnosu s obožavateljima.

Prizori koje Taylor Swift prikazuje u iskrenim tekstovima privlače slušatelje svih generacija, slaveći njenu vještinu pisanja pjesama, pa tako Ilustrirana zbirka činjenica, priča i referenci istražuje njen životni put od djetinjstva do današnje odrasle dobi. Izdanje koje je ilustrirala Maddalena Carrai donosi priču o događajima u životu kantautorice uz koje se razvijao njezin glazbeni izričaj. Kroz kronologiju organiziranu u albume, knjiga se dotiče središnjih tema mladenaštva, ženstvenosti, slomljenog srca i preboljevanja prekida.

Čitatelji će u ovom naslovi moći naći i tri dodatna poglavlja o odnosu prema slavi i obožavateljima, borbi za poziciju poslovne žene i rastućem feminističkom pokretu Swiftove te o globalnoj The Eras turneji.

Osim spomenute knjige, autorica Satu Hämeenaho-Fox napisala je i “Be More Taylor Swift” te ima deset godina iskustva u uređivanju ilustrirane publicistike i pisanja o pop glazbi i kulturi. Budući da je i sama velika obožavateljica, Hämeenaho-Fox napisala je ovo izdanje na jeziku Taylorinih obožavatelja, pa se ističe kao savršen poklon za ljubitelje njezine glazbe.

“U Taylor-Verseu: sve se vrti oko Taylor Swift” novo je ilustrirano putovanje u izdanju prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark te je od ovog tjedna dostupno u prodaji. Svoj primjerak možete pronaći u Rockmarku, na njihovoj zagrebačkoj lokaciji Ul. Hrvatske bratske zajednice 4 (kod NSK) ili na webshopu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X