Započelo snimanje trećeg nastavka serijala ‘Knives Out’

Produkcija ‘Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery’ službeno je započela, a Johnsonov projekt već je potpisao niz poznatih lica.

Daniel Craig kao Benoit Blanc u Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (foto: X)

Produkcija trećeg dijela franšize “Knives Out” Riana Johnsona službeno je u tijeku. Redatelj i scenarist objavio je prvu sliku omiljenog detektiva Benoita Blanca kojeg glumi Daniel Craig, a koji bi se trebao naći upleten u još jednu misteriju ubojstva u “Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”.

Mnoštvo vrhunskih glumaca u filmu već je objavljeno kako bi pobudili apetit publike. Oni zasad uključuju Josha Brolina iz “Dunea“, Josha O’Connora iz “Challengers“, glumicu iz “Civil WarCailee Spaeny, zvijezdu “RipleyjaAndrewa Scotta, te Kerry Washington, veteranku na platnu i pozornici Glenn Close, Jeremyja Rennera i Milu Kunis.

Johnson je jučer podijelio fotografiju Craiga na setu, napisavši: “Iiiiii krećemo! Danas je prvi dan snimanja sljedeće misterije Benoita Blanca ‘Wake Up Dead Man’ – vidimo se na drugoj strani.” Priložio je crno-bijelu fotografiju Craiga u trodijelnom odijelu, kako zamišljeno zuri udesno.

Detalji radnje i podaci o likovima još su u tajnosti, ali možemo očekivati ​​još jedan divlji labirint optužbi i ubojstava koji smo vidjeli u “Knives Out” i “Glass Onion: A Knives Out Mystery“. Johnson je napisao scenarij i režira film, te ga producira sa svojim partnerom Ramom Bergmanom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X