Žedno uho privremeno napušta Klovićeve dvore

Glazbeni program kluba Žedno Uho, koji je tijekom veljače na zaživio u podrumskim prostorima Galerije Klovićevi dvori, nažalost privremeno prestaje s radom.

Klub Žedno Uho

Razlog je sigurnosne prirode budući da su francuski stručnjaci pri detaljnom pregledu prostora utvrdili da uz daljnje održavanje programa Žednog Uha u podrumu galerije ne bi bili ispunjeni sigurnosni standardi kakve izložba poput Picassove nalaže. S redovitim ćemo programom stoga nastaviti početkom rujna. Većina programa najavljena za ožujak se otkazuje, a nekolicina planiranih gostovanja u sljedećih par mjeseci bit će održana u dvorani Kino Kluba Grič, Jurišićeva 6.

Dakle koncert švedske super avant – jazz grupe Mats Gusttafsona FIRE! će se održati u dvorani Kino Kluba Grič u petak 8. ožujka s početkom u 21:30, kao i gostovanje Rustam Ospanoffa iz Kazahstana, egzotičnog producenta i DJ-a elektronske glazbe s jakim korijenima u jazzu i tradicionalnoj kazahstanskoj glazbi koji će se održati u tvornici Katran/studio Museum.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X