Zimizelen predstavlja dvije nove pjesme Live Sessionom iz Charlijeve kućice

Osvježenje domaće glazbene scene Zimizelen na jedinstven je način, kroz intimnu atmosferu emotivnog akustičnog live sessiona iz Charlijeve kućice, predstavio dvije nove pjesme ‘Nosi je’ i ‘Izgubljeno’ koje će se naći na njegovom albumu prvijencu.

Zimizelen (Foto: Chiara Vladilo)

Ogoljene interpretacije singlova stilski kontriraju prvom studijskom izdanju kojem nas približavaju te uz dva već poznata singla „Fantastično” i „Likovi bez lica” postaju dijelom mozaika koji će Zimizelen otkriti skorom objavom prvijenca na kojem marljivo radi.

Live Session je snimljen uz pomoć Dostava Zvuka obitelji u Charlijevoj kućici. Tekst i glazbu za obje pjesme potpisuje Zimizelen, miks i master djelo su Leonarda Klaića (Dostava Zvuka studio), a snimanje i montažu potpisuje Hrvoje Baudoin.

Zimizelen se publici predstavio krajem prošle godine debi singlom „Fantastično” te početkom godine suradnjom s Mary May kroz pjesmu „Likovi bez lica”. U sklopu Bambi open air festivala 3. rujna će ostvariti svoj najveći dosadašnji nastup i u akustičnoj maniri predstaviti materijale s nadolazećeg albuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X