Živo blato snimilo nove pjesme

Kultna heavy metal grupa Živo blato u punom je stvaralačkom i koncertnom zamahu. Uz brojne koncerte u prepunim klubovima grupa je snimila i dvije nove pjesme. Radi se o pjesmi ‘Mornarska’ koju je grupa izvela na ovogodišnjem Etnofestu u Neumu i ‘Otet ću te njemu’.

Živo blato (RDD)

Otet ću te njemu izvode prateći vokali grupe Nazifa Gljiva i Trudna Tableta. Ostali članovi grupe su General Vasilij Mitu, autor, vokal i gitarist, Kaplar Tošo Veseli sir na bubnjevima i Gospodin Mr. Rabbit, bas gitara.

Gospodin Mr. Rabbit je započeo s radom u grupi od osnutka 1997. godine, a neko vrijeme su umjesto njega bas svirali Mala Planina (album) i Mačak (koncerti), da bi Gospodin Mr. Rabbit ponovno zauzeo svoje mjesto u grupi kao bas gitarist. Stalne članice grupe su i već spomenuti prateći vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta.

Grupa je do sad izdala samo jedan album Konac konca (2000.), a prema riječima Generala Vasilija Mitua početkom sljedeće godine planira objaviti izdanje pod nazivom Kad program završi sa stotinjak novih pjesama.

Saznajte više: Živo blato u Zagrebu – Alkohol, delirij i ponešto osjećaja krivnje

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X