Živo blato snimilo nove pjesme

Kultna heavy metal grupa Živo blato u punom je stvaralačkom i koncertnom zamahu. Uz brojne koncerte u prepunim klubovima grupa je snimila i dvije nove pjesme. Radi se o pjesmi ‘Mornarska’ koju je grupa izvela na ovogodišnjem Etnofestu u Neumu i ‘Otet ću te njemu’.

Živo blato

Otet ću te njemu izvode prateći vokali grupe Nazifa Gljiva i Trudna Tableta. Ostali članovi grupe su General Vasilij Mitu, autor, vokal i gitarist, Kaplar Tošo Veseli sir na bubnjevima i Gospodin Mr. Rabbit, bas gitara.

Gospodin Mr. Rabbit je započeo s radom u grupi od osnutka 1997. godine, a neko vrijeme su umjesto njega bas svirali Mala Planina (album) i Mačak (koncerti), da bi Gospodin Mr. Rabbit ponovno zauzeo svoje mjesto u grupi kao bas gitarist. Stalne članice grupe su i već spomenuti prateći vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta.

Grupa je do sad izdala samo jedan album Konac konca (2000.), a prema riječima Generala Vasilija Mitua početkom sljedeće godine planira objaviti izdanje pod nazivom Kad program završi sa stotinjak novih pjesama.

Saznajte više: Živo blato u Zagrebu – Alkohol, delirij i ponešto osjećaja krivnje

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X