10. doFuraj svoj film u Puli

U tijeku su prijave na natječaj kratkog amaterskog filma ‘doFuraj svoj film!’, koji ovu godinu slavi svoju desetu godinu održavanja zaredom kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Natječaj je otvoren do 7. lipnja 2013. godine, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 60. festivala igranog filma u Puli koji se održava od 13. do 27. srpnja 2013. godine.

10. doFuraj svoj film

Na natječaj se mogu prijaviti autori sa svojim filmovima u trajanju do 1 minute. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka. Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:

najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora),
najbolji film po glasovima publike (odluku donose posjetitelji online glasovanjem na http://www.pulafilmfestival.hr/ i http://www.max.tportal.hr/ od 21. lipnja do 21. srpnja).

Stručni žiri koji će odlučivati o najboljem filmu čine: glavni urednik portala „Ravno do dna“ Zoran Stajčić, filmski kritičar i novinar dnevnih novina „Slobodna Dalmacija“ Jakov Kosanović te multimedijalni umjetnik i redatelj Matija Debeljuh. Hrvatski Telekom kao dugogodišnji partner festivala osigurava vrijedne nagrade za pobjednike.

1. nagrada: Sony Xperia Z + MAXtv To Go
2. nagrada. Samsung Galaxy S3 mini + MAXtv To Go

Vrijedna nagrada za najbolji film po odluci stručnog žirija uručit će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni, 27. srpnja 2013. Festival će pobjednika i pratnju ugostiti u Puli od 25. do 28. srpnja.

Svetlana Barać, voditeljica programa „doFuraj svoj film“ napominje : „Svake godine natječaj obiluje sve zanimljivijim, kvalitetnijim i najvažnije od svega originalnim radovima. I na to smo jako ponosni.  Stoga s nestrpljenjem čekamo pristizanje svih prijava na ovogodišnju okruglu obljetnicu natječaja.“

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X