Pucanj iz pištolja prekinuo intervju s Christopherom Waltzu u Cannesu

Čovjek naoružan pištoljem uletio je u studio tijekom TV prijenosa uživo u Cannesu u petak 17. svibnja u trenutku kad je intervjuiran glumac Chritopher Waltz koji je ove godine osvojio Oscara za sporednu mušku ulogu u Tarantinovom filmu ‘Django Unchained’.

Christopher Waltz (Foto: Wikipedia)

Dvostruki oskarovac bio je usred intervjua u talk showu Grand Journal zajedno s Danielom Auteilom, kolegom i ovogodišnjim članom žirija Cannes Film Festivala, kad se anonimni ‘revolveraš’ probio kroz gledatelje ispaljujući hitce u zrak što je izazvao opću paniku.

Waltza i Autela osiguranje je po hitnom postupku ispratilo s pozornice, dok se dio zaštitara hrvao s naoružanim čovjekom, kojeg su na kraju i svladali. Policija je poslije utvrdila kako je napadač ispaljivao ćorke, a ne prave metke.

„Bio sam na panelu na platformi Studio Canal televizije na Caneskoj plaži kad je uletio taj čovjek s pištoljem. Zapucao je i srećom za nas to su bili ćorci. Zatim je povikao kako ima bombu, no na sreću nije se pojavila nikakva bomba. Policija ga je svladala i odvela.“, izjavio je Christopher Waltz. Na pitanje misli li da je u pitanju bila neslana šala ili da incident ima veze s trenutnim Occupy Cannes prosvjedima koji se događaju u gradu, samo je izjavio: „Mislim da je taj ‘samo’ bio lud.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2-aMqsIpIeI[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X