Edo Maajka ‘Panikom’ promovira novi album

Spot za pjesmu ‘Panika’ s novog albuma Ede Maajke koji se očekuje u ožujku 2012. snimio je redatelj Filip Filković Philatz.

Edo Maajka ‘Panika’

Pjesma „Panika“ progovara o siromaštvu, korumpiranim političarima, krizi duha i morala, medijima i njihovoj odgovornosti te običnim ljudima, radnicima, na rubu egzistencije i životnog elana. Beat u pjesmi potpisuje Billain, dok je za mastering zaslužan Miro Vidović iz zagrebačkog Morris studija. „Panika“  je u video ruho ogrnuo u redatelj Filip Filković Philatz.

Philatz vlastiti kreativni uradak opisuje sljedećim riječima: „Ideja koja se provlači kroz video je priča o našem imaginarnom anti junaku “Dr. Viktoru Grujiću” koji je nekada bio znanstvenik, a sada beskućnik koji svoje vrijeme provodi ordinirajući i realizirajući svoje stare izume. To je sve naravno pozadina radnje, ono što je u primarnom planu je njegova svakodnevica u prediciranom vremenu koje bi tek trebalo nastupiti. Htio sam zapravo pokazati te neke ljudske pozitivne strane koje se niti u najvećem “kaosu”, na rubu ekonomske i socijalne krize, ne mogu ugasiti, ali se svakako mogu ponovno aktivirati – u spotu putem metaforične tehnologije. Naš znanstvenik krene u čišćenje svega što on smatra da bi trebalo očistiti kako bi stvorio bolji put za buduće generacije.“

„Panika“ je nakon pjesme „Imaš li ti šta para“ drugi singl s novog albuma Ede Maajke nazvanog „Štrajk mozga“, koji će pod etiketom Menarta izaći u ožujku 2012. O novom albumu „Štrajk mozga“ Edo izjavljuje: „Na Spomen ploči imao sam samo tri nove stvari, dok su druge bile upakirane u nove aranžmane. Ovo je novi album, 13 super ultra mega hitova… Sve pjesme su nove i poseban je gušt raditi s novim pjesmama.“ Slično mišljenje ima i o novom singlu: „’Panika’ je posebna pjesma, dobri beatovi, dobar tekst. Mislim da će se svidjeti ljudima. To sam vam ja!“

Eto Maajka je također naglasio kako koncerata neće biti sve do sredine travnja, kada planira krenuti na koncerte po cijeloj regiji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X