4. HNK – predstavljen novi logo, a pobjednik je Branimir Šutalo

U 4. izdanju Hrvatskog narodnog kviza pobijedio je Branimir Šutalo, a oštar dvoboj između njega i novinara Zorana Tučkara bio je neizvjestan do posljednjeg pitanja. HNK je poret toga predstavio svoj novi logotip.

Hrvatski narodni kviz

Četvrti po redu Hrvatski narodni kviz nije bio toliko brojan po posjećenosti kao prethodni, ali uzbuđenja nije nedostajalo u borbi znanja između Branimira Šutala i Zorana Tučkara. Pobjednika je odlučilo posljednje pitanje vezano za Iana Curtisa (koje ćete naravno vidjeti ovog vikenda kad će 4. HNK biti postavljen online na našem portalu). Treći igrač Dražen Plavčić nije imao sreće, a ni brzinu pritiskanja tastera, tako da je kviz završio bez osvojenog boda. Naime tijekom igre je osvojio dva boda, ali ih je kasnije izgubio nakon što je netočno odgovorio na pitanje.

Natjecatelji 4. HNK-a: Branimir Šutalo, Dražen Plavčić i Zoran Tučkar (Foto: Walter THompson)

U ulozi suvoditelja uz Reu Hadžiosmanović dobro se snašao Vlado Šagadin, čovjek koji je umogočemu zaslužan za domaću strip produkciju i nakladništvo.

Pobjednik je dobio CD General Woo “Verbalni delikt”, knjigu “Kad je rock bio mlad” autora Siniše Škarice, strip “Jason: Pssst!”, dvije ulaznice za ZKM-ovu novu predstavu “Car neuspjeha”. Nagrada za najbolje pitanje publike je također otišla Branimiru Šutalu, za to je dobio bocu belgijskog piva, a također je točno odgovorio i na Booksino pitanje pa je trostruki pobjednik večeri.

Voditeljica Rea predaje nagrade pobjedniku Branimiru Šutalu (Foto: Walter Thompson)

Sljedeći kviz na rasporedu je u četvrtak, 22. prosinca, a svi zainteresirani za sudjelovanje u HNK-u mogu se prijaviti na e-mail [email protected].

Pitanja s trećeg izdanja Hrvatskog narodnog kviza zaigrajte na našem portalu ovog vikenda.

Viralni Božo je ovog puta imao težak zadatak: Joy Division on 45!

A ovako je izgledao početak:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X