Vojko Vrućina objavio spot za pjesmu ‘Kako to?’, u cameo ulogama Ajs Nigrutin i Aleksandar Stanković

Jedan od najvećih hitova s ‘Vojka’, debitantskog albuma Vojka Vrućine, pjesma ‘Kako to?’ dobila je svoj, i više nego zasluženi spot.

Vojko Vrućina u videospotu za pjesmu ‘Kako to?’ (izvor: YouTube)

“Kako to?” je, inače, četvrti singl s albuma, i četvrti koji je, nakon “Zovi čovika”, “Paste italiane” i “Ne može” dobio i pripadajući spot. Osim Vojka, u spotu se pojavljuje Aleksandar Stanković, u svojoj klasičnoj ulozi voditelja talk-showa, zatim Ajs Nigrutin, Nikolina Rosso, Batman 3000, Mikri Maus te Ella Matijaš i “dica iz Sinja”.

Režija spota prepuštena je Rini Barbiru koji je zaslužan i za posljednja dva Vrućinina spota, “Ne može” i “Pastu Italianu”. Barbir zajedno sa Vinkom Pelicarićem potpisuje i scenarij i koncept videospota.

Kako izgleda video rekapitulacija svih sabotaža nad Vojkom Vrućinom pogledajte u videu ispod.

Vojko je spot objavio neposredno pred ono što bi trebao biti konačan party i proslava velikog uspjeha debitantskog albuma, samostalni koncert u Domu sportova, 12. listopada, dakle, za nepuna dva tjedna, gdje će mu se kao gosti pridružiti i Tonči Huljić, Vuk Oreb, Stipe Srdela, Sky Wikluh i High 5.

Karte se prodaju po cijeni od 60 kuna, na dan koncerta iznositi će 80, a možete ih kupiti u Rockmarku, Dirty Old Shopu, Aquariusu, svim Eventim prodajnim mjestima i na stranici Eventima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X