Vojko Vrućina objavio spot za pjesmu ‘Kako to?’, u cameo ulogama Ajs Nigrutin i Aleksandar Stanković

Jedan od najvećih hitova s ‘Vojka’, debitantskog albuma Vojka Vrućine, pjesma ‘Kako to?’ dobila je svoj, i više nego zasluženi spot.

  • 27
    Shares
Vojko Vrućina u videospotu za pjesmu ‘Kako to?’ (izvor: YouTube)

“Kako to?” je, inače, četvrti singl s albuma, i četvrti koji je, nakon “Zovi čovika”, “Paste italiane” i “Ne može” dobio i pripadajući spot. Osim Vojka, u spotu se pojavljuje Aleksandar Stanković, u svojoj klasičnoj ulozi voditelja talk-showa, zatim Ajs Nigrutin, Nikolina Rosso, Batman 3000, Mikri Maus te Ella Matijaš i “dica iz Sinja”.

Režija spota prepuštena je Rini Barbiru koji je zaslužan i za posljednja dva Vrućinina spota, “Ne može” i “Pastu Italianu”. Barbir zajedno sa Vinkom Pelicarićem potpisuje i scenarij i koncept videospota.

Kako izgleda video rekapitulacija svih sabotaža nad Vojkom Vrućinom pogledajte u videu ispod.

Vojko je spot objavio neposredno pred ono što bi trebao biti konačan party i proslava velikog uspjeha debitantskog albuma, samostalni koncert u Domu sportova, 12. listopada, dakle, za nepuna dva tjedna, gdje će mu se kao gosti pridružiti i Tonči Huljić, Vuk Oreb, Stipe Srdela, Sky Wikluh i High 5.

Karte se prodaju po cijeni od 60 kuna, na dan koncerta iznositi će 80, a možete ih kupiti u Rockmarku, Dirty Old Shopu, Aquariusu, svim Eventim prodajnim mjestima i na stranici Eventima.

  • 27
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X