Aaron Frazer predstavlja se singlom ‘Can’t Leave It Alone’ kojeg je producirao Dan Auerbach

Aaron Frazer novo je glazbeno ime. Ovaj mladi soul pjevač objavio je debitantski album ‘Introducing…’, a singl ‘Can’t Leave It Alone’ govori u prilog da nije nimalo slučajno što je zapao za uho frontmenu The Black Keysa.

Aaron Frazer (Foto: Alysse Gafkjen)

Ovog petka Aaron Frazer (Durand Jones & The Indications) objavio je svoj debitantski album “Introducing…” za Dead Oceans / Easy Eye Sound.

Na novom singlu “Can’t Leave It Alone” blista senzibilitet producenta Dana Auerbacha.

“Imam blago omiljeno mjesto za hip-hop iz sredine 2000-ih s vibracijama marširajućeg benda”, kaže Frazer za novu pjesmu i dodaje: “Vraćam se samo na formativne pjesme koje sam čuo kako izviru iz 92.3 na mom boomboxu. Yung Wun je imao “Tear it Up”, Shawty Lo “Dey Know”, Jay Z “Roc Boys” Young Buck “Get Bucked”. Htio sam napisati nešto u znak počasti tom zvuku, a tko zna možda će ga neki tamo bend jednog dana zasvirati na utakmici američkog nogometa. “Can’t Leave It Alone” zamišljena je kao himna za ljude koji ne mogu odustati od svojih bivših veza. Ponekad kad pogriješe, čini mi se da su u pravu.”

Surađujući s Auerbachom, Frazer je radio na senzibilitetu iz 1970-ih pod Auerbachovom paskom u njegovom studiju u Nashvilleu. “Introducing…” donosi 12 pjesama s porukom u ključu Gila Scott-Herona, kao i uzbudljive priče o ljubavi ispričane kroz spoj disca, gospela i doo-wopa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X