Adele dala naslutiti da će pjevati u novom ‘Jamesu Bondu’

Adele je u novom britanskom talk showu izjavila kako će ove godine ući još jednom u studio i to samo zbog jedne pjesme, a postalo joj je neugodno kad je voditelj počeo pjevušiti James Bond temu.

Adele '21'

Kako navodi tabloid The Sun, pjevačica je tijekom intervjua u Showu Jonathana Rossa, koji će danas biti prikazan na britanskom ITV 1 kanalu, izjavila kako će ući u studio već ove godine.

„Ustvari to je tema, samo jedna pjesma. Uh, mislim da sam sada odala nešto“, izjavila je Rossu Adele. Ross je u tom trenutku počeo pjevušiti jednu James Bond temu, zbog čega je pjevačici postalo neugodno te je izjavila: „To je koncept. Samo jedna pjesma!“

Novi, 23 nastavak filmske sage o najpopularnijem tajnom agentu bi se u kinima trebao pojaviti iduće godine s Danielom Craigom u glavnoj ulozi.

Za posljednji nastavak „Quantum Of Solace“ iz 2008. godine za naslovnu temu su se pobrinuli Jack White i Alicia Keys. Njihova pjesma „Another Way To Die“ dospjela je do 9. mjesta britanske top ljestvice. Obzirom da je Adele rekorderka po boravku na prvom mjestu top ljestvice u matičnoj zemlji, ne treba biti previše pametan za zaključak da je u ovome trenutku ona najbolji glazbeni izbor za novu priču o agentu 007.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X