Adele ponovno na vrhu britanske top ljestvice

Veliku Britaniju trese groznica zvana Adele. Nikako drukčije se ne može objasniti fenomen mlade pjevačice koja se nakon pauze od nekoliko mjeseci vratila na vrh ljestvice prodaje svojim drugim albumom „21“.

Adele '21'

Ukupno gledano riječ je o sedamnaestom tjednu po redu u kojem je Adele na prvom mjestu po prodaji albuma. Veliki broj izvođača je u posljednja tri mjeseca probdjeo na prvom mjestu svega jedan tjedan, obično onaj u kojem je objavljen novi album, ali Adele je neprikosnovena glazbena kraljica kad je riječ o ovoj godini.

Podsjećamo kako je već u travnju bila pravo glazbeno čudo s činjenicom dok je na prvom mjestu bio album „21“ da je na drugom mjestu po prodaji bio njen debi album „19“. Prvi bend koji je uspio Adele „skinuti“ s prvog mjesta nakon jedanaest uzastpopnih tjedana  bio je Foo Fighters s „Wasting Light“, vjerojatno svojim najboljim album u karijeri. No priča oko albuma „21“ je čini se daleko od svog epiloga.

I sad bi situacija u poretku bila skoro identična da “kojim slučajem” na drugom mjestu nije Beyonce sa svojim albumom “4”. Adelin “19” je naime treći.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X