Akademija otkrila domaćina dodjele Oscara 2019.

Ne, nije Jimmy Kimmel.

Nekada Kodak danas Dolby Theatre u Los Angelesu, kompleks u kojem se dodjeljuje godišnja nagrada Oscar (izvor: Wikipedia)

Domaćin dodjele nagrada Akademije filmskih umjetnosti i znanosti, poznatih i kao Oscari, 2019. godine biti će komičar i glumac Kevin Hart. Hart je vijest otkrio putem društvenih mreža gdje je, između ostaloga, objasnio da je ponudu već u nekoliko navrata odbijao s razlogom “da još nije pravo vrijeme”.

“Sretan sam što mogu najaviti da je konačno došao taj dan kada ću ja voditi Oscare”, napisao je, “Ovo je bio cilj čitavog života…pridružiti se legendarnoj listi voditelja i domaćina koji su vodili ovu manifestaciju je nevjerojatno. Znam da se moja majka sada smije od uha do uha. Želim zahvaliti svojoj obitelj, prijateljima i fanovima koji me podržavaju i koji su zajedno sa mnom na ovom putu čitavo vrijeme…Potruditi ću se ovogodišnje Oscare učiniti zaista specijalnim.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same…I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time….To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time….I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ….now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Objavu dijeli Kevin Hart (@kevinhart4real)

Publika i obožavatelji su vijest o domaćinu dočekali s podijeljenim reakcijama. Podsjećamo, nakon brojnih najava o promjeni formata Oscara pa i o uvođenju nove kategorije za Najbolji popularni film, kraćenju čitavog programa za emitiranje, prepuštanje domaćinstva Oscara u Hartove ruke prvi je od najavljenih pokušaja Akademije da prodrma sve jalovitiju dodjelu kojoj iz godine u godinu rapidno pada gledanost.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X