Aklea Neon objavila ‘Ljudnjak’, intiman spot s Kanara

‘Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim’, kaže Aklea Neon.

Aklea Neon ‘Ljudnjak’

Ova eklektična putujuća glazbenica na Kanarskim otocima provela je nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.

“Imala sam pogled na čisti ocean, vulkansku plažu i pred prozorom ćelavu palmu. U takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje”, priznaje Aklea i dodala: “To je nekako i poruka “Ljudnjaka”, one male stvari koje nas u ljubavi raduju, one interne šale, slatke kao med od palme po kojem su Kanari poznati.”

Pjesma je nastala u suradnji s Undular production iza kojeg svojim majstorskim organskim zvukom stoji Viktor Volarić-Horvat koji je s Akleom surađivao i na njenom debitantskom singlu “Da mi je”. Iako poznata po svojim videima s putovanja, novi video uradak najartističkiji je do sada, a suradnike je upoznala putem Facebook grupa za digitalne nomade i Instagrama. Art direktorica bila je Paula Kopczynski, a za snimanje je zaslužan video trojac iz Poljske na čelu s Radoslawom Furmanekom, Mateuszem Dembskim i Radoslawom Laganowskim.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X