Album ‘Teške boje’ stigao na internet

Croatia Records ponudila je 30 sekundi svake pjesme s novog albuma Majki.

Teške boje na internetu

Povodom objavljivanja dugoočekivanog novog studijskog projekta Gorana Bare i Majki, Croatia Records pokrenula je posebnu internetsku stranicu posvećenu upravo tom izdanju. Adresa  www.crorec.hr/bare novo je odredište svih fanova karizmatičnog kantautora i kultnog benda koji će početkom listopada na tržište lansirati album “Teške boje”.

Nova internetska stranica sadrži sve informacije o albumu: popis pjesama i njihove autore, tekstove, video spot, realtonove, fotografije, intervjue i dr., dok na audio stranici možete preslušati 30 sekundi svih pjesama s albuma. Komentare o stranici te Vaše prijedloge možete ostavljati na Facebook, Twitter ili Myspace stranici Croatia Records.

Pjesma “Teške boje” je od objavljivanja u srpnju postala jedna od glavnih pretendenata za pjesmu godine, što potvrđuju i radijske top liste diljem zemlje. Tako u posljednja dva tjedna singl uvjerljivo drži vrh nacionalne top liste te liste HR Top 20, dok je spot redatelja Žare Batinovića na Youtubeu pogledan više od 100.000 puta.

Saznajte više: Imamo nove Majke – poslušajte ‘Teške boje’

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X