Angelic party 2012. u Zagrebu i Splitu

DJ Tiesto, Daft Punk, Gabi Newman i Roma Pafos dolaze u Zagreb i Split u sklopu Angelic Partyja u travnju i srpnju ove godine.

Angelic party (Foto: Ticketpro.hr)

Najavom jednog od najglasovitijih svjetskih partija – famoznog Angelic Partyja na kojemu nastupaju neke od najvećih svjetskih DJ-a, Zagreb se odnedavno našao na popisu domaćina sljedeće godine. Veliki glazbeno-plesni spektakl Angelic Party održat će se u Areni Zagreb 7. travnja 2012. godine, što će biti jedna od prvih europskih postaja njihove već uhodane svjetske turneje. Zagreb će tako u jednom danu ugostiti čak četiri velike svjetske glazbene zvijezde – DJ Tiësta, Daft Punk, Gabija Newmana i Romu Pafosa, koji se svrstavaju među najveće DJ-e današnjice, a redovno nastupaju na Angelic Partyju i jamče odličnu zabavu uz žestoke ritmove techna, trancea i housea.

Angelic Party će 28. srpnja 2012. biti održan i u Splitu

Angelic Party je sinonim ne samo najvećih svjetskih DJ-a i dobre glazbe nego i neviđenih light-show efekata te obilja dobrih vibracija i energije.

Zagreb će tako, nakon nekoliko gradova po Australiji, a zatim i Europi, u travnju biti domaćin spektakla koji se svake godine organizira u 50 zemalja svijeta. Takva “veličina” ovom je partiju s vremenom doista priskrbila epitet najvećeg i najboljeg, a znamo li da ga organizira WMG Group – jedan od trenutno najjačih globalnih glazbenih promotora, doista ne sumnjamo u kvalitetu zagrebačkog Angelic Partyija.

Jamče to i sama imena. Poznato je da je nizozemska legenda DJ Tiësto jedan od trenutno najslavnijih svjetskih DJ-a, a ništa manje poznata nisu ni dva ostala DJ-a – Rus Roma Pafos te španjolska zvijezda DJ Gabi Newman. O četvrtom imenu, francuskom elektro dvojcu Daft Pank ne moramo mnogo ni govoriti s obzirom na to da ih mnogi smatraju jednom od najzaslužnijih glazbenih skupina za širenje electro zvuka izvan klupske scene.

Međutim, najavljeni se spektakl ne oslanja samo na spomenute zvijezde koje će se izmjenjivati u desetosatnom programu, nego i na brojne popratne “goste” koji će partiju dati dodatnu dozu senzacije – akrobati, glumci, statisti te naravno spektakularni light-show s posebnim efektima, laserima i vatrometom. Ne čudi stoga što svaki Angelic Party privuče više od 20.000 sudionika.

Cijene ulaznica, koje se mogu nabaviti putem sustava Ticketpro.hr, kreću se od 150 (za prvih 1000 ulaznica, tj. prvih 2000 ulaznica za Split) do 1880 kuna po osobi, koliko će stajati ulaznice s nizom dodatnih usluga, poput slobodnog ulaza u prostore iza glavne pozornice itd.

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X