Kreće veliki glazbeni kviz u Tvornici Kulture – prijavite se!

Iskon i Rock&OFF pozivaju sve zaljubljenike u dobru glazbu na veliki glazbeni kviz u Tvornicu Kulture! Oformi tim koji broj do četiri člana, pokaži ‘Šta ti znaš o tome’ i osvoji sjajne glazbene nagrade. Prvi glazbeni kviz u Tvornici održat će se 29. 4. travnja od 20:00 sati, vodit će ga Hrvoje Marjanović iz Krankšvestera, a prijave su upravo počele.

Veliki glazbeni kviz u Tvornici kulture

Svi naši glazbeni entuzijasti upravo dobivaju zabavnu priliku pokazati sve što znaju o rock i vezanim, domaćim i stranim izvođačima, glazbenim događanjima i(li) povijesno važnim datumima… Iskon i Rock&OFF pokreću veliki glazbeni kviz, koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u Malom pogonu Tvornice Kulture. U pomoć im priskače Tvornica kvizova, koja je davnih dana sa svojim djelovanjem počela upravo na lokaciji Tvornice kulture. Glazbeni „supertim“ će svaki mjesec pojačati i voditelji kviza – poznata lica s hrvatske glazbene scene.

Prvi susret zaljubljenika u glazbu zakazan je za 29. travnja s početkom u 20 sati, a pitanja će na premijernom izdanju čitati (i kvizaše zabavljati) Hrvoje Marjanović, jedan od  članova popularnog hrvatskog rap dvojca Krankšvester, koji bez dlake na jeziku žare i pale hrvatskom hip hop scenom.

Počele prijave – primamljive nagrade najboljim timovima!

U ovom su trenutku otvorene i prijave za kviz putem linka na službenom FB eventu:

Sudjelovanje je besplatno, timovi kvizaša mogu brojati do četiri člana te, osim mjesečnih nagrada te titule ultimativnih glazbenih znalaca, na kraju godine osvojiti i nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Pitanja će, naravno, biti glazbene tematike – od povijesti glazbe, članova bendova, znakovitosti stihova.

Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade – u travnju su to JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje koje će biti otkriveno na licu mjesta. Osim konkretnih nagrada, timovi na svakom izdanju kviza osvajaju i bodove. Tim s najvećim zbrojem bodova na samom kraju ove glazbeno-kvizaške sezone u prosincu osvaja jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Sve „operativne“ detalje prvog izdanja kviza pogledajte na službenom Facebook eventu i nemojte se zaboraviti prijaviti u slučaju interesa.  Prijave na licu mjesta bit će moguće u slučaju dovoljnog broja mjesta u ponedjeljak u 20 sati, pred sam početak kviza.

Glazbeni ljetni teaser

Šećer na kraju – ubrzo nakon kviza pokrenut će se i Rock&OFF internet radio, na kojem ćete moći uživati u 24-satnom streamu hitova hrvatskih rock, rap, elektronskih, pop, jazz & off izvođača, i to bez prekida ili reklama. Rock&Off radio bit će dostupan online i na Iskon.TV-u od 3. svibnja.

Od kraja lipnja organizatori pripremaju i posebna izdanja svojeg glazbenog kviza na ljetnoj pop up turneji po nekima od najpoznatijih domaćih festivala.

Neka odbrojavanje počne!

Veliki glazbeni kviz u Tvornici kulture

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X