Atheist Rap objavio novi singl i video spot ‘Grbavci’

Pred proslavu 30. rođendana koji pripremaju za 7. prosinac u beogradskom SubBeernom Centru, novosadski punk rock bend Atheist Rap predstavio je video spot za pjesmu ‘Grbavci’ koja se nalazi na njihovoj novoj split LP ploči koju su objavili zajedno sa bendom Defenders Of The Universe iz Njemačke.

Atheist Rap (Foto: Mikica Andrejić)

Video spot je snimljen u Firchie Think Tank Studio u Novom Sadu, a produkciju spota potpisuje Illegal Production. Pjesma opisuje jednu vrlo rasprostranjenu karakternu (nikako fizičku) osobinu u svim balkanskim društvima, a ona je i svojevrstni hommage jednom od najvećih punk bendova svih vremena, grupi The Ramones.

Tijekom cijele ove 2019. godine novosadski pankeri bili su izuzetno koncertno aktivni, a i sada su u jeku priprema za koncert koji će pod nazivom “30 pesama za 30 godina” održati u SubBeernom Centru (Cetinjska 15) u Beogradu, 7. prosinca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X