Auguste predstavile spot ‘Budiš more’

Nakon značajnog prošlogodišnjeg uspjeha kojeg su doživjeli debitantski singlovi ‘Ona’ i ‘Magla’ već mjesec dana u radijskom eteru slušamo novi singl Augusta ‘Budiš more’.

Auguste
Auguste

Na plodnom i rastućem valu kantautorica tako je svoje mjesto pronašao i ovaj glazbeni duo koji čine Ivana Lulić i Gordana Marković, prošlogodišnje finalistice HR Demo kluba.

Videospot su napravile Martina Nemčić i Slavica Parlov, sve poznatija mlada hrvatska redateljica, čiji kratki film ”Who is Kyla” (Tko je Kyla?) uskoro možete pogledati na Danima hrvatskog filma.

Auguste su svoj prvi nastup izvan Zagreba imale na akustičnoj pozornici Terraneo festivala 2013., a ponesene festivalskom atmosferom i dojmovima nakon nastupa, sljedećeg su jutra u šibenskoj marini na poznatoj šibenskoj buri napisale još jednu pjesmu o proživljenim složenim muško-ženskim odnosima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e3YEfs-eJbY[/youtube]

Glazbu i tekst potpisuju Auguste (Ivana Lulić i Gordana Marković), dok je aranžman kreirao Tomislav Franjo Šušak, producent svih pjesama Augusta. Pjesma je snimljena u njegovom Studiju C, kao i ostatak albuma čija se objavu očekuje uskoro.

Inspiraciju za album simboličnog imena ”Sve što je nekad bilo važno” i jedna i druga Augusta crpile su iz neuspjelih ljubavnih veza kojima je album svojevrsna posveta – završetak jednog poglavlja i početak novog.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X