‘Ship To Wreck’ – novi singl Florence + The Machine

Sa svog iščekivanog novog studijskog albuma Florence and The Machine predstavljaju potpuno novi singl ‘Ship To Wreck. Novi singl svijetu je premijerno predstavljen sinoć, u eteru BBC Radio 1, kao ‘Hottest Record in the World’.

Florence + The Machine 'How Big How Blue How Beautiful'
Florence + The Machine ‘How Big How Blue How Beautiful’

“Razmišljala sam o svojoj vlastitoj destruktivnoj strani i kako nešto možeš stvarati samo kako bi to kasnije uništio; uživaj/uništi; kreiraj/slomi “, riječi su kojima je Florence Welch objasnila novi singl i nadodala ” Kada si u tom vrtlogu, često završiš tako da slomiš ono što najviše voliš “.

“Ship To Wreck” je treća po redu pjesma koju nam Florence i njene mašine predstavljaju s novog studijskog albuma “How Big How Blue How Beautiful”, a ujedno i drugi službeni singl. Isprva je uslijedio najavni singl “What Kind Of Man”, nakon čega je stigla i nešto laganija pjesma “St. Jude” te upravo predstavljeni singl Ship To Wreck”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9v8jLBrvug[/youtube]

Novi album u Hrvatskoj će biti objavljen 29. svibnja , a nešto manje od mjesec dana nakon toga, hrvatska publika imat će priliku čuti kako nove pjesme zvuče i uživo – na INmusic festivalu , gdje su Florence the Machine jedni od headlinera festivala!

“How Big How Blue How Beautiful” – popis pjesama:

1. Ship To Wreck
2. What Kind Of Man
3. How Big How Blue How Beautiful
4. Queen Of Peace
5. Various Storms & Saints
6. Delilah
7. Long & Lost
8. Caught
9. Third Eye
10. St Jude
11. Mother

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X