Azealia Banks prodala je audio seks vrpcu kao NFT za 18.000 američkih dolara

Unovčila ‘žetončić’. NFT postaje nova pomama.

Azealia Banks (Foto: Wikipedia)

Nefungibilni token (NFT) kreirao je stanoviti Mr. Ripps, te ga je ponudio na Ethereum blockchainu za 10.00 ETH. Po tečaju 1 ETH vrijedi 1.828 američkih dolara, što je donijelo zaradu od 18.280 dolara za ‘teško disanje’ Azealie Banks.

Podsjećamo da je u kriptovalutnoj terminologiji NFT skraćenica od ‘non-fungibility token’, pošto nema hrvatske riječi za taj termin, kod nas se zovu nefungibilni ili nezamjenjivi tokeni, a to su u osnovi su digitalne zlatne poluge, koje vlasnici mogu zamijeniti za druge kriptovalute ili ih potrošiti na robu tamo gdje ih prihvate.

Spomenuti NTF ‘iskovan’ kao digitalni original, dakle 24 minute i 22 sekunde laganog kardio treninga Azealie Banks i njenog dečka, pripadaju stanovitom Rultonu Fyderu. Zapis je snimljen u veljači 2021. godine od strane Azealie Banks i njenog dečka Rydera Rippsa. Kupcu, koji sada ima potpuno vlasništvo uključujući neograničena prava distribucije i izlaganja snimke, isporučena je WAV datoteka i jedna potpisana LP vinilna ploča Azealie Banks.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X