The Siids objavljuju album ‘Brutalist’ na vinilu

‘Brutalist’ LP u ekskluzivnom limitiranom izdanju od samo 300 komada bit će dostupan od subote 20. ožujka, kada će se u Dallas Music Shopu Rijeka održati promocija i promotivna prodaja. Od ponedjeljka 22. ožujka ploča će se moći kupiti u svim ostalim prodavaonicama nosača zvuka i u Dallas Music Web Shopu.

The Siids ‘Brutalist’ LP

Albumom “Brutalist” Darko i Stane su osvojili publiku, proširili svoj muzički glas, raznim varijantama svojih pjesama pokazali širinu rada, kreativnost i definitivno potvrdili pozitivne kritike struke.

Nominacije i osvojene nagrade dodatni su im push za sve što slijedi (već su i najavili rad na novom materijalu), a ovo limitirano vinilno izdanje zaokružuje jedno brutalno dobro poglavlje njihove glazbene priče.

Uz ovaj poseban LP, The Siids su snimili i video za ogoljenu live verziju posljednjeg singla “Moments of Laughing”. Pjesma je aranžmanski vraćena na svoj početak u oblik u kojem je nastala. Glas/klavir/gitara u minimalističkom aranžmanu te bogata vizualna kulisa riječkog Palazzo Modello vode glazbu The Siidsa na novo emotivno putovanje.

Za režiju videa uživo i ovog puta je zaslužan njihov dugogodišnji suradnik Bojan Kukuljan (Neon Studio), dok je za audio zapis i miks zaslužan Darko Terlević.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X