Billie Eilish najavljuje novi album ‘Hit Me Hard and Soft’

Njezin treći cjelovečernji album trebao bi se slušati do kraja kao kohezivno djelo.

Billie Eilish ‘Hit Me Hard and Soft’

Billie Eilish najavila je izlazak svog trećeg studijskog albuma “Hit Me Hard and Soft” koji će biti obavljen 17. svibnja preko Darkroom/Interscope Recordsa. Eilish kaže da ne izdaje nijedan singl prije izlaska albuma, budući da je zamišljen da se sluša do kraja kao kohezivno djelo.

“Hit Me Hard and Soft” napisala je Elilish sa svojim bratom i dugogodišnjim suradnikom Finneasom, koji je i producirao album. Osim što će biti dostupan na digitalnim platformama, album će dobiti fizičko izdanje u ograničenim varijantama izrađenim korištenjem materijala koji se mogu 100% reciklirati. Eilish je nedavno kritizirala umjetnike koji izdaju više varijanti vinila kako bi povećali prodaju.

“Hit Me Hard and Soft” označava Eilishin treći album do danas, nakon “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” iz 2019. i “Happier Than Ever” iz 2021. godine. Prošle je godine Eilish doprinijela “What Was I Made For?” za film “Barbie”, a pjesma je kasnije osvojila Oscara za najbolju originalnu pjesmu, što je drugi put da su Eilish i njezin brat Finneas pobijedili u toj kategoriji kategoriji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X