Billie Joe Armstrong: Bon Jovi je najgori bend s kojim smo ikad svirali

Pjevača Green Daya je u nedavom intervjuu za magazin Kerrang! govorio o najgorim i najboljim bendovima s kojima je njegova grupa do sada bila na turneji. Najbolji bend tako su mu The Hives, a najgori ikada, Bon Jovi. Armstrong je izjavio da općenito nije bio fasciniran bendovima iz 80-ih u prilikama kada su dijelili backstage.

Billie Joe Armstrong (Foto: Wikipedia)

Green Day se ranije vratio u SAD s europske turneje zbog zdravstvenih razloga Bille Joe Armstronga, otkazavši koncert u Bologni  koji se trebao održati 2. rujna. Razloge svog iznenadnog hospitaliziranja Armstrong je prokomentirao svega nekoliko dana nakon što se dogodio poslije nastupa na MTV Video Music Awards i naveo iznenadni i ne previše zabrinjavajući napad parazita u svom tijelu.

Pričajući o koncertnim iskustvima u intervjuu za Kerrang!, kazao je sljedeće: “Najbolji s kojima smo dijelili pozornicu vjerojatno su bili The Hives, oni su odlični uživo, a šo se tiče najgorih… Uh, išli smo na turneju s Bon Jovijem.”

Pjevač je otkrio kako je najsmješnija glasina koju je ikad čuo o sebi bila kad je saznao da je proglašen mrtvim. “Bili smo u studiju i snimali album “American Idiot” kad me u histeriji nazvala supruga i rekla da je internetski prostor poludio jer sam mrtav.”

Green Day je upravo objavio novi singl “Nuclear Family” kojim najavljuje trilogijski val albuma. “¡Uno!,” izlazi 24. rujna, “¡Dos!”, 12. studenog i “Tré!”, 14. siječnja iduće godine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jHmSyGjf6BA[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X