Billie Joe Armstrong: Bon Jovi je najgori bend s kojim smo ikad svirali

Pjevača Green Daya je u nedavom intervjuu za magazin Kerrang! govorio o najgorim i najboljim bendovima s kojima je njegova grupa do sada bila na turneji. Najbolji bend tako su mu The Hives, a najgori ikada, Bon Jovi. Armstrong je izjavio da općenito nije bio fasciniran bendovima iz 80-ih u prilikama kada su dijelili backstage.

Billie Joe Armstrong (Foto: Wikipedia)

Green Day se ranije vratio u SAD s europske turneje zbog zdravstvenih razloga Bille Joe Armstronga, otkazavši koncert u Bologni  koji se trebao održati 2. rujna. Razloge svog iznenadnog hospitaliziranja Armstrong je prokomentirao svega nekoliko dana nakon što se dogodio poslije nastupa na MTV Video Music Awards i naveo iznenadni i ne previše zabrinjavajući napad parazita u svom tijelu.

Pričajući o koncertnim iskustvima u intervjuu za Kerrang!, kazao je sljedeće: “Najbolji s kojima smo dijelili pozornicu vjerojatno su bili The Hives, oni su odlični uživo, a šo se tiče najgorih… Uh, išli smo na turneju s Bon Jovijem.”

Pjevač je otkrio kako je najsmješnija glasina koju je ikad čuo o sebi bila kad je saznao da je proglašen mrtvim. “Bili smo u studiju i snimali album “American Idiot” kad me u histeriji nazvala supruga i rekla da je internetski prostor poludio jer sam mrtav.”

Green Day je upravo objavio novi singl “Nuclear Family” kojim najavljuje trilogijski val albuma. “¡Uno!,” izlazi 24. rujna, “¡Dos!”, 12. studenog i “Tré!”, 14. siječnja iduće godine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jHmSyGjf6BA[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X