Bon Jovi dolazi tjedan dana ranije u Zagreb

Zbog generalne probe koja će se održati na maksimirskom stadionu, grupa Bon Jovi će boraviti u Zagrebu punih tjedan dana. Fan pit za koncert koji će se održati 8. lipnja je rasprodan.

Jon Bon Jovi (Foto: Zoran Stajčić)

Još je ostalo mjesec dana do koncertnog spektakla grupe Bon Jovi u sklopu svoje svjetske turneje ” The Circle Tour” koja je u slučaju Kanade i SAD-a gotovo rasprodana. Bon Joviev koncertni show diči se megalomanskom produkcijom, a  Zagreb je prvi grad u europskom dijelu turneje benda. Grupa će doputovati  u metropolu tjedan dana prije koncerta zbog iznimno velike produkcije od 77 tona opreme koja se utovarila u kontejnere za prijevoz preko oceana iz SAD-a u Europu. Impozantna pozornica uključuje 2.750 metara aluminija, te 400 kvadratnih metara  velikog video zida iza pozornice.

Obzirom da će u Zagrebu održati i generalnu probu, bend je obećao da će maksimirski stadion biti poprište najvećeg rock spektakla ove godine te da će publika uživati u isključivo najvećim hitovima. Bend u ovom periodu proživljava novu glazbenu renesansu,  kompilacijski album “Bon Jovi Greatest Hits” debitirao je kao broj 1 u svijetu prošle zime.  U prvom tjednu se prodao u više primjeraka nego njihov bestseller “Cross Roads” iz 1994. godine.

Organizator Lupa Promotion poručuje da ulaznica  za rock spektakl  još ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili u uredu Lupa promocije ( Lanište 30, Arena Zagreb).

Cijene ulaznica podijeljene su u par kategorija:

VIP LOŽA : 800 kuna
DIAMOND RING : 2000 kuna
GOLDEN CIRCLE (Fan pit,) : Rasprodano
PARTER : 330 kuna
SJEDENJE I. KATEGORIJE (donja tribina istok i zapad) : 440 kuna
SJEDENJE II. KATEGORIJE ( donja tribina sjever) 300 kuna

Saznajte više:  Bon Jovi – Stadion Maksimir

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X