Bon Jovi dolazi tjedan dana ranije u Zagreb

Zbog generalne probe koja će se održati na maksimirskom stadionu, grupa Bon Jovi će boraviti u Zagrebu punih tjedan dana. Fan pit za koncert koji će se održati 8. lipnja je rasprodan.

Bon Jovi

Još je ostalo mjesec dana do koncertnog spektakla grupe Bon Jovi u sklopu svoje svjetske turneje ” The Circle Tour” koja je u slučaju Kanade i SAD-a gotovo rasprodana. Bon Joviev koncertni show diči se megalomanskom produkcijom, a  Zagreb je prvi grad u europskom dijelu turneje benda. Grupa će doputovati  u metropolu tjedan dana prije koncerta zbog iznimno velike produkcije od 77 tona opreme koja se utovarila u kontejnere za prijevoz preko oceana iz SAD-a u Europu. Impozantna pozornica uključuje 2.750 metara aluminija, te 400 kvadratnih metara  velikog video zida iza pozornice.

Obzirom da će u Zagrebu održati i generalnu probu, bend je obećao da će maksimirski stadion biti poprište najvećeg rock spektakla ove godine te da će publika uživati u isključivo najvećim hitovima. Bend u ovom periodu proživljava novu glazbenu renesansu,  kompilacijski album “Bon Jovi Greatest Hits” debitirao je kao broj 1 u svijetu prošle zime.  U prvom tjednu se prodao u više primjeraka nego njihov bestseller “Cross Roads” iz 1994. godine.

Organizator Lupa Promotion poručuje da ulaznica  za rock spektakl  još ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili u uredu Lupa promocije ( Lanište 30, Arena Zagreb).

Cijene ulaznica podijeljene su u par kategorija:

VIP LOŽA : 800 kuna
DIAMOND RING : 2000 kuna
GOLDEN CIRCLE (Fan pit,) : Rasprodano
PARTER : 330 kuna
SJEDENJE I. KATEGORIJE (donja tribina istok i zapad) : 440 kuna
SJEDENJE II. KATEGORIJE ( donja tribina sjever) 300 kuna

Saznajte više:  Bon Jovi – Stadion Maksimir

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X