Bono kaže da želi objaviti album inspiriran AC/DC-jem

Frontmen U2 je rekao da bend želi izdati “bučan, beskompromisan, nerazuman gitaristički album”.

Bono (foto: Wikipedia)

Bono iz grupe U2 rekao je da želi izdati album inspiriran AC/DC-jem u bliskoj budućnosti. U intervjuu za The New York Times, pjevač je rekao da će bi taj album trebao izići prije “Songs Of Ascent” , ploče koju bend najavljuje još od 2009. godine.

Bono je rekao da je ‘Songs Of Ascent’ gotovo dovršen, ali je za sada na čekanju jer bend želi izdati “bučan, beskompromisan, nerazuman gitaristički album”. Osvrćući se na pjesme koje je bend napravio posljednjih godina s onim što žele napraviti u budućnosti, Bono je objasnio: “Svi griješimo. Progresivni rock virus ulazi, i trebalo nam je cjepivo. Disciplina našeg pisanja pjesama, ono što je činilo U2 – vrhunska melodija, jasne misli – je nestala.”

“Možemo raditi te eksperimentalne stvari samo ako imamo sposobnosti za pisanje pjesama. Pa smo išli u školu pisanja pjesama, vratili smo se i dobri smo! S ta dva albuma, ‘Songs Of Innocence’ i ‘Experience’, vratili smo se u formu pisanja. Sada moramo vratiti vatrenu moć rock ‘n’ rolla,” kaže pjevač.

“Ne znam tko će napraviti naš zajebani rock’n’roll album. Skoro da želite AC/DC, želite Mutta Langea. Pristup. Disciplina. Disciplina pisanja pjesama. To želimo,” zaključuje Bono.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X