Boris Štok objavio singl ‘Netko poput nas’

Pored pjesme Netko poput nas Boris Štok priprema još novih materijala.

Boris Štok (Foto: Tanja Kanazir)

“Nastala je odmah po izlasku albuma, “Uvijek dio mene” i otvara jedan novi ciklus, priču o novom albumu. Već dugo ne kalkuliram i prepuštam pjesmi da aranžmanom nametne produkciju, neopterećen gdje će je odvesti stilski. Ovdje nas je odvuklo tragom The Last Shadow Puppetsa i ‘british’ zvuka. Tekst je moj, dok glazbu potpisujem sa Darkom Terlevićem. Miks i master je radio Matej Zec, redom moji prijatelji i bliski suradnici koji savršeno razumiju šta želim”, rekao je o pjesmi Boris Štok te dodao: “Spot je radio talentirani mladi redatelj Dario Radusin i mislim da je napravio sjajan posao – vizualno nešto potpuno drugačije od svega sto sam do sada radio. Vjerujem da će se jako svidjeti publici!”

O budućim planovima, Štok je kazao: “U planu su još dva spota, za pjesmu ‘Jesmo li jedini’ i za pjesmu ‘Prašina’, na kojoj gostuje Matija Dedić. Tom materijalom najaviti ću novi album koji izlazi vjerojatno na jesen i koji će biti nešto potpuno drugačije.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X