Brkovi objavili reizdanje dvostruke ploče ‘Najveći hitovi 2009. – 2019.’

Ekskluzivna prva prodaja u Dirty Old Shopu u subotu 20. travnja.

Brkovi

Zagrebačka punk petorka Brkovi objavila je reizdanje sada već kultne dvostruke ploče s najvećim hitovima 2009. – 2019. Ekskluzivna prva prodaja zakazana je za subotu, 20. travnja, u sklopu Record Store Daya u zagrebačkom Dirty Old Shopu, gdje će Shamso potpisivati ploče od 12:00 sati.

Nakon što su Brkovi po prvi puta objavili svoje pjesme na vinilu 2021. godine u izdanju LAA-a, prva tiraža duple ploče s 20 najvećih hitova benda rasprodana je u rekordnom roku.

Nova tiraža dostupna je prvo ekskluzivno ove subote u Dirty Old Shopu, a bit će ovo i prilika za druženje s Brkovima i dobiti autogram. Od ponedjeljka, 22. travnja, kreće regularna prodaja po cijeni od 29 eura, a ploča će biti dostupna u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu, Dancing Bearu, u Rijeci u Dallas Shopu, kao i u svim boljim prodavaonicama ploča, te online na web shopovima Dirty Old Shopa i Rockmarka.

Brkovi će tijekom cijele 2024. obilježavati 20 godina benda s koncertima po cijeloj regiji i izvan nje. U Smederevskoj palanci su 1., a u Beogradu 11. svibnja. U lipnju će protutnjati kroz Otok, Đakovo, Daruvar, Bosansku Krupu i Županju, dok za srpanj imaju dogovoren nastup u Vršcu. Banjalučki Kastel ugostit će ih 16. kolovoza, a jedan od centralnih koncerata dogodit će se 7. rujna kada bend nastupa na zagrebačkom stadionu Šalata.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X