Brody Dalle osuđena na 60 sati rada za opće dobro jer nije poštivala termine i dala dijete ocu Joshu Hommeu

Prošlog mjeseca utvrđeno je da je Dalle namjerno prekršila sudski nalog propustivši da da svog sina bivšem partneru Joshu Hommeu, a njegovi odvjetnici su tražili čak i strožu zatvorsku kaznu za majku.

Brody Dalle (Foto: Wikipedia)

Brody Dalle osuđena je na 60 sati rada za opće dobro zbog nepoštivanja suda u sudskoj borbi s bivšim partnerom Joshom Hommeom.

Prošlog mjeseca (točnije 19. studenog) Dalle je osuđena po jednoj točki optužnice za nepoštovanje odluke suda u Los Angelesu jer namjerno nije predala svog petogodišnjeg sina Hommeu u sklopu dogovorenog ugovora o skrbništvu.

Presuda je uslijedila nakon što je Dalle svjedočila na sudu u tekućem suđenju za nepoštovanje suda ranije ovog mjeseca da je pokušala uvjeriti troje djece para da odu u Hommeovu kuću na vrijeme koje mu je sud odredio 4. rujna, ali su djeca to odbila.

Jučer, 30. studenog Dalle je osuđen na 60 sati rada za opće dobro i novčanu kaznu od 1000 dolara, nakon što su Hommeovi odvjetnici tražili strožu kaznu od pet dana zatvora.

“Olakšanje mi je odluka suda”, rekla je Dalle za Rolling Stone i dodala: “Ne vjerujem da bi itko trebao ići u zatvor ili skupljati smeće zbog zaštite svoje djece. Kao majka, uvijek ću svoju djecu stavljati na prvo mjesto i štititi ih po svaku cijenu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X