Bruce Springsteen objavio još jedan singl, ‘There Goes My Miracle’

Pjesma je nadahnuta kalifornijskim popom iz šezdesetih i drugi je broj koji je objavio sa svog nadolazećeg albuma ‘Western
Stars’.

Bruce Springsteen (foto: Danny Clinch)

Bruce Springsteen je objavio “There Goes My Miracle,” drugi singl s albuma “Western Stars”. Kao i “Hello Sunshine” kojom je najavio ploču, i ova je pjesma pod utjecajem izvođača kalifornijskog popa šezdesetih i sedamdesetih kao što su Glenn Campbell i Burt Bacharach, s raskošnim gudačima i raspjevanom melodijom. Pjesma podsjeća i na neke trenutke Springsteenovog deset godina starog albuma “Working on a Dream”.

“Western Stars” izlazi 14. lipnja, a riječ je o prvoj Springsteenovoj ploči s novim materijalom od 2012. i albuma “Wrecking Ball”. Producent je Ron Aniello, a između ostalih sviraju Bossovi suradnici David Sancious, Charlie Giordano i Soozie Tyrell.

Iako je riječ o kantautorskom albumu, Springsteen nije odustao od pisanja za bend. U razgovoru s Martinom Scorsesejem otkrio je da je već napisao sljedeću ploču benda koju će zasigurno popratiti turnejom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X