Robert Pattinson je novi Batman

Zvijezda ‘Twilighta’ nasljeđuje plašt Viteza tame od Bena Afflecka.

Robert Pattinson (foto: Wikipedia)

Časopis Variety prenosi kako je studio Warner Bros. pronašao svog novog Batmana u glumcu Robertu Pattinsonu, bivšoj zvijezdi filmova iz serijala “Twilight”. Film će režirati Matt Reeves, redatelj izvornog filma “Cloverfield” iz 2008. te prvih dvaju nastavaka reboota Planeta majmuna.

Pattinson nasljeđuje Batmanov plašt od Bena Afflecka koji je Bruca Waynea i njegov superjunački alter ego utjelovio u posljednja tri filma: “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” i “Justice League”. Affleck je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Reeves i Pattinson, a služit će kao neka vrsta reeboota u stilu “detektivskog film noira”. Kao ni film Todda Phillipsa o Jokeru, očekuje se da ni “The Batman” neće biti povezan s postojećim filmovima DC-ovog proširenog svemira.

“Batman bi trebao biti najbolji detektiv na svijetu, a to nije čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili,” objašnjava Reeves, čiji film bi trebao ući u redovnu distribuciju 25. lipnja 2021. godine. Pattinson će prije toga glumiti u nadolazećem filmu Christophera Nolana čiji se filmovi o Batmanu smatraju među najboljima.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X