Buco i Kalašnjikovi objavili svoj prvi video spot ‘7776’

Kako objašnjava ovaj bend s Krka; pjesma govori o unutarnjem sukobu između kopna i mora, koji svaki Krčan osjeća kada prijeđe most.

Buco i Kalašnjikovi ‘7776’

Buco i Kalašnjikovi osnovani su 2010. godine u Krku. Uz nekoliko manjih izmjena trenutni sastav čine krčki momci Miran Miler, Tomislav Jozić, Adrian Morić i Dorian Kirinčić. Sviraju krčki rock koji se najlakše može objasniti kao mix žanrova kao što su rock, hip-hop, punk i electro.

Kroz godine su svirali po cijeloj Hrvatskoj uz izuzetak najvećeg regionalnog natjecanja demo bendova u Banja Luci te nastupa na WHF u Širokom Brijegu.

Uz konstantne nastupe 2014. godine samostalno izdaju album imena “Reggae Mafia” uz promociju na srednjovjekovnom trgu. Trenutno rade na novom materijalu. Kao uvod u nadolazeće singlove izbacuju spot za pjesmu “7776”.  Spot je rađen u suradnji s riječkim fotografom Filipom Gržinćićem na nekoliko lokacija u gradu Krku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X