Chaka Khan na najvećem lezbijskom događaju na svijetu

Legendarna kraljica funka Chaka Khan bila je glavna zvijezda u Palm Springsu je prošlog vikenda na okupljanju lezbijskih aktivistica poznatog kao The Dinah.

Chaka Khan (Foto: Wikipedia)

Desetostruka dobitnica Grammyja i koja je i nominirana za Rock’n Roll Hall of Fame nastupila je na rasprodanom koncertu slijedeći tako svoje prethodnice na istoj pozornici Lady Gagu, Katy Perry, Ke$hu, Colbie Caillat, The Pussycat Dolls, Salt’n Pepu, Natasha Bedingfield i Dev. Posljednje 22 godine za redom Palm Springs je domaćin događaju koji veliča različitost u organizaciji Club Skirts i neumorne aktivistice Mariah Hanson.

Svake godine na tematskom petodnevnom vikendu okupi se oko 15.000 žena kako bi uživale u različitim predstavama, koncertima, aktivizmu i legendarnim zabavama. Ove godine su pored Chake Khan nastupili Neon Hitch, Pussycat Doll Jessica Sutta, CeCe Peniston, Nina Sky, Rye Rye, Wynter Gordon, Porcelain Black, i Dev koja je po drugi put pjevala na festivalu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X