Damir Avdić objavio novu pjesmu ‘K K F U’

Bosanski psiho ima novi singl.

Damir Avdić – K K F U

Godinu dana nakon izlaska njegovig sedmog studijskog albuma „Amerika“, Damir Avdić ponovno je ušao u studio. Prvi rezultat je pjesma „K K F U“, koja je jučer lansirana na YouTube i Bandcamp.

Nastavak je to Avdićeve glazbene filozofije koja poziva na revoluciju u glavama ljudi, a potom i na pravnu revoluciju. Ili, kako je to umjetnik rekao lani za naš portal: „Šta god napravili na ulici, mirnim putem, ili oružanom borbom, morat ćemo to ”ozakoniti”. Svako uređenje ima pravila. I kaos ima pravila. Ta pravila moraju biti napisana da se štiti čovjek, a ne poredak. Pravni sistem je jedina prava insajderska stvar. Birokrata vam može puno brže pomoći od političara, i puno lakše uništiti nego političar. I za jedno i za drugo političar treba birokratu, a ovaj treba samo svoj potpis na papiru sa pravnim sadržajem. I to poprati nevinom rečenicom: ”Takav je zakon”. E taj zakon treba krojiti i kontrolisati. Znam da je i to utopija. Ali za druge utopije znamo da ne funkcionišu.“

I na Bandcampu: https://damiravdic.bandcamp.com/track/k-k-f-u

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X