Dan prodavaonica ploča (Record Store Day) 2020 donio kompletnu listu ekskluzivnih izdanja

Ove godine Dan prodavaonica ploča pada u subotu 18. travnja., a na listi ekskluzivaca su albumi grupa Kraftwerk, The Replacements, New Order, Fleetwood Mac, The Cure, U2, Meat Puppets, Dinosaur Jr., The Kinks, Ali i Davida Bowieja, Paula McCartneya, Ennia Morricona, Charles Mingus i mnogih drugih.

Dan prodavaonica ploča 2020

Na službenoj stranici Record Store Day 2020 objavljena je detaljna lista izdanja koja će se pojaviti u prodaji 18. travnja 2020. godine.

Ove godine će biti reizdano ili predstavljeno u posebnim formatima čak 420 albuma i EP-a što na vinilima, što na kazetama ili box set izdanjima, dakako u ograničenim tiražama, koje su također navedene na službenoj stranici međunarodnog Dana prodavaonica ploča.

Ove godine su naglasci na reizdanjima od The Cure, Robyn, Kraftwerka, Paula McCartneya i Britney Spears, raritetima Davida Bowiea, Milesa Davisa, Fleetwood Mac i Charlesa Mingusa, nove kolaboracije Black Lipsa i Keshe, te live albuma od My Chemical Romance, Brittany Howard, Dinosaur Jr. i The Replacementsa.

>>Doznajte koja izdanja vas čekaju ove godine za Dan prodavaonica ploča

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X