Dan prodavaonica ploča (Record Store Day) 2020 donio kompletnu listu ekskluzivnih izdanja

Ove godine Dan prodavaonica ploča pada u subotu 18. travnja., a na listi ekskluzivaca su albumi grupa Kraftwerk, The Replacements, New Order, Fleetwood Mac, The Cure, U2, Meat Puppets, Dinosaur Jr., The Kinks, Ali i Davida Bowieja, Paula McCartneya, Ennia Morricona, Charles Mingus i mnogih drugih.

Dan prodavaonica ploča 2020

Na službenoj stranici Record Store Day 2020 objavljena je detaljna lista izdanja koja će se pojaviti u prodaji 18. travnja 2020. godine.

Ove godine će biti reizdano ili predstavljeno u posebnim formatima čak 420 albuma i EP-a što na vinilima, što na kazetama ili box set izdanjima, dakako u ograničenim tiražama, koje su također navedene na službenoj stranici međunarodnog Dana prodavaonica ploča.

Ove godine su naglasci na reizdanjima od The Cure, Robyn, Kraftwerka, Paula McCartneya i Britney Spears, raritetima Davida Bowiea, Milesa Davisa, Fleetwood Mac i Charlesa Mingusa, nove kolaboracije Black Lipsa i Keshe, te live albuma od My Chemical Romance, Brittany Howard, Dinosaur Jr. i The Replacementsa.

>>Doznajte koja izdanja vas čekaju ove godine za Dan prodavaonica ploča

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X